Openingsuren

Maandag: 8-11u30 & 16u30-21u

Dinsdag: 8-11u30 & 16u30-21u

Woensdag: 8-11u30 & 16u30-21u

Donderdag: 8-11u30 & 16u30-21u

Vrijdag: 8-11u30 & 16u30-21u

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Kinesist in Beringen (Limburg)

In onze kinesitherapiepraktijk in Beringen vindt u een volledig behandelaanbod voor lichamelijke klachten, onder meer aan uw gewrichten en spieren. Onze 3 medewerkers,

elk gespecialiseerd in een specifiek domein, ontwikkelen een therapeutische aanpak op maat van uw fysieke problemen. Met behulp van efficiënte manuele therapie en bewegingsoefeningen ondersteunen we u doeltreffend bij uw revalidatie of herstel.

 

Of u nu een letsel opliep tijdens een sportsessie of herstellende bent na een operatie of ongeval; in onze praktijk kunt u terecht voor een begeleidingsprogramma op maat van uw lichamelijk herstel.

 

 

 

 

Verschillende specialisaties

 

Onze praktijk specialiseert zich al meer dan 15 jaar in verschillende domeinen. Met 3 collega’s staan we klaar om een gepaste aanpak voor u te ontwikkelen. Maakt u een afspraak in onze praktijk? Dan komt u terecht bij:

 

Jolijn Eerdekens

Jolijn werkt steeds in de voormiddag. Zij specialiseert zich in orthopedische revalidatie, pulmonaire revalidatie en psychomotoriek bij kinderen.

 

 

Tiemen Eerdekens

Tiemen legt zich toe op de ondersteuning van sporters die herstellen van een letsel. Daarnaast kunt u bij Tiemen ook terecht voor orthopedische revalidatie – ook aan huis, indien u dit wenst.

 

 

Dirk Reynders

Dirk is specialist in manuele therapie, orthopedische revalidatie en sportgerichte revalidatie.

 

 

Afspraak maken in de praktijk

 

Bent u op zoek naar een kinesist in Beringen? Of hebt u vragen over onze werking? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze kinesitherapiepraktijk om een afspraak in te plannen. Ook om een huisbezoek te organiseren kunt u met ons contact op nemen.

 

Route

 Bereken route